Woodland inspired forrest wedding dresses | Ivory & Grace
|
 • Woodland inspired forrest wedding dresses

  Konstansia

  vår vackra vackra Konstasia! En lyxig spets som är perfekt placerad över hela klänningen. Brudklänningen har vackra axelband som också är i den bohemiska stilen, ryggen har ett fint djup och rundad form. Formen på klänningen är en tight modell som smiter åt över höfterna och faller ut i ett vackert släp.

  KONSTANSIA

  July

  July är en av våra bohemiska brudklänningar. En helspetsklänning med v-ringning fram och bak, de magiska trumpetärmarna ger en härlig unik känsla. Spetsen är en av våra mer exklusiva spetsar och den blir mer framträdande av de champagnefärgade fodret.

  JULY

  Grace

  Grace-Dress är en bohemisk sagodröm. Överdelen är draperad i vår tunna chiffong och ger en så fin form över bysten och midjan. De tunna vackra trumpetärmarna förstärker den lättsamma och bohemiska stilen. Alla detaljer är så noga utvalda av vår designer. Kan den bli mer drömmig?

  GRACE

  Emelie

  Emelie har smickrande off-shoulder ärmar i helspets. Hela klänningen har en tunn exklusiv spets som har applicerade spetsblommor över klänningens överdel som också övergår ner till kjoldelen. Formen är åtsittande modell med ett underbart släp.

  EMILIE

  Ida

  Ida är en modern bröllopsklänning med 3D-spets. Ärmarna pryds av blommor och fjärilar på ett vackert sätt och det skimrande bandet i midjan gör att kjolen och överdelen flyter ihop på ett alldeles perfekt sätt.

  Det är en v-ringad brudklänning med djup öppen rygg. Tyllkjolen är prydd med vackra prickar som gör en fin helhet i brudklänningen.

  IDA

  Sofia

  Underbara Sofia-Dress, en blommig 3D-dröm. Spetsen är en unik skimrande spets som lyfter hela klänningen. Den softa tyllkjolen är fint fallande och vecken på kjolen ger lite extra volym. Överdelen har en smickrande v-ringning fram och bak.

  SOFIA