Villkor | Ivory & Grace
|
 • RETUR & BYTESRÄTT ONLINE

  – Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter leveransen.

  – Om du bor i Sverige ber vi dig vänligen använda retursedeln som vi skickat med i paketet. Vänligen fyll även i det mottagna returformuläret.

  – Om du inte bor i Sverige ber vi dig vänligen maila info@ivoryandgrace.se så kommer vi besvara dina frågor och ge dig mer information.

  – Returavgift inom Sverige är 149 SEK (beloppet dras av när återbetalningen görs). Vi kommer också ta en extra administrativ kostnad på 249 SEK. Returavgift inom resten av världen tillkommer det en ytterligare kostnad. (beloppet dras av när återbetalningen görs. Observera också att produkten måste returneras som mottagen; i nytt skick med taggar, etiketter och plastpåse intakt. Observera att lokala avgifter som t.ex (moms, tull) kan uppstå, beroende på din region och lokala tullar. Dessa avgifter är på kundens egen bekostnad.

  Om du vill byta till en annan produkt eller en annan storlek tillkommer en fraktkostnad på 149 SEK

  Vid köp av reavaror gäller endast bytesrätt, alltså gäller inte någon ångerrätt eller returrätt.

  OBS! Dessa villkor gäller endast ONLINEKÖP

   

  HUR BETALAR JAG?

  När man lägger sin beställning i vårt showroom betalar man 50% av orderbeloppet som en handpenning. När brudklänningen är klar skall resterande belopp betalas. På samples och nedsatta varor betalas hela beloppet den dagen man köper varan. Du kan betala via bankkort, swish eller klarna.

  HAR JAG BYTESRÄTT ELLER MÖJLIGHET TILL ÖPPET KÖP?

  Eftersom våra brudklänningar sys upp på beställning har du inte bytesrätt. För samples och nedsatta varor kan bytesrätt särskilt komma överens om. Det skall i så fall vara specificerat på ditt kvitto. Ivory & Grace tillämpar inte öppet köp, varken på varor eller deposition.