Virtuell konsultation | Ivory & Grace
|
 • På Ivory & Grace erbjuder vi onlinekonsultation via Facetime, Whatsapp eller Skype för de brudar som vill besöka vårt showroom men inte har möjlighet att komma hit. Ett virtuellt möte ger en god inblick i vårt verksamhet och i våra olika brudklänningsmodeller.

  Våra professionella stylister ger dig en rundtur i showroomet och presenterar våra klänningar. Vi går tillsammans igenom planeringen inför ditt bröllop och anpassar oss efter dina tankar och visioner kring både klänning och bröllop.

  Du får se och jämföra klänningsmodeller, se detaljer och får rådgivning om alla möjligheter för att du ska hitta fram till den perfekta klänningsdesignen just för dig. Vi tar upp alla aspekter kring passande silhuett, färg, spetsval, skärningar, material, släp, passform och övriga detaljer. Givetvis svarar vi på alla dina frågor om tidsplanering, leverans och designanpassning.

  Vi vet att det är en speciell upplevelse att få komma och prova brudklänningar i vårt showroom men våra virtuella möten har visat sig vara ett mycket bra alternativ för blivande brudar för att bli informerade, känna bröllopspirret och komma ett steg närmare den stora dagen.

  Själva mötet brukar ta ca. 30 minuter men givetvis finns ingen tidgräns. Vi ringer via FaceTime, Whatsapp eller Skype – se till att ha bra uppkoppling och använd gärna hörlurar.

  Bjud gärna in vänner, familj eller dina brudtärnor om du vill för att maximera din upplevelse – Say Yes To The Dress!

  Boka din onlinekonsultation genom att maila en bokningsförfrågan till booking@ivoryandgrace.com eller ring 0702583777. Vi har öppet 10-17 tisdag – söndag.

  När du har bokat kommer du bli kontaktad av vår stylist för frågor om tidplanering, stilpreferenser och budget. Skicka gärna dina inpsirationsbilder till oss, detta är dock inte nödvändligt.

  Start dress shopping

  Boka Onlinekonsultation