bröllopsklänning att hyra i Göteborg | Ivory & Grace
|
 • bröllopsklänning att hyra i Göteborg

  Hyra en bröllopsklänning

  Vill du bära en oförglömlig klänning på din bröllopsdag, men planerar du redan att återsälja den efter bröllopet? Då är alternativet att hyra en brudklänning perfekt för dig! Upptäck Ivory & Grace’s unika service där du kan få hyra en brudklänning till er stora dag.

  Vi erbjuder ett brett sortiment med stilar och silhuetter på lager i storlekarna 36–42 och längder på 170–178cm (med skor). För de som har andra storlekar eller längder finns en mindre kollektion tillgänglig.

  Här hittar du de senaste trenderna inom brudmode. Från bohemisk stil med djupa ryggar och långa ärmar till stilrena och eleganta brudklänningar. Våra kollektioner av brudklänningar inkluderar också klassiska satinklänningar i mermaid- och A-linjeform, till stora prinsessklänningar med spets och tyllkjol med långa släp.

  Om du önskar en unik design på din brudklänning, justering i storlek eller passform, eller förändringar i design och stil då rekommenderar vi att du köper en brudklänning för att få den perfekta looken. Du kan sedan återsälja den i vår secondhandavdelning, där vi tar endast 10% i provision och du får resterande 90% av beloppet tillbaka.

  Besök oss idag och hitta din drömklänning för ditt speciella tillfälle!

  SÅ HÄR GÅR DET TILL

  1. Boka tid för provning i vårt showroom.
  2. Bestäm dig för om du ska hyra eller köpa brudklänning under besöket.
  3. Om du önskar hyra brudklänning bokar du detta genom en deposition om 3000kr.
  4. Hyresperioden är 3 dagar under högsäsong (juni-september) och 7 dagar under lågsäsong (oktober-maj). Kostnaden för extra hyrda gar är 700 kr/dag.

  VAD KOSTAR DET?

  Hyreskostnaden är ca en tredjedel av priset att beställa en ny brudklänning.