Kontakta Oss | Ivory & Grace
|
 • Get In Touch

  Vägbeskrivning

  Buss No 25, to Gamla tingshuset, Mölndal
  Buss No 758 to Kryptongatan, Mölndal (not on weekend)

  Det kan ibland vara lite svårt för våra kunder att hitta oss, när du slår in Metangatan 1 kommer du att hamna på baksidan av vårt byggnad.

  När du ser en stor mörkgrå byggnad vet du att du har kommit rätt. Sväng upp höger mot Volvo. När du har Volvo på höger sida om dig, parkerar du på kundparkeringen vid den vänstra sidan.

  Showroom Öppettider

  Tisdag-Söndag 10-17, Tidsbokning & Drop in

   

  Skrädderi Öppettider

  Tisdag – Fredag: 10-17, Endast tidsbokning

  Parkering

  Vi har flera gästparkeringsplatser i anslutning till vårt showroom. På vardagar är ni välkomna att parkera på nedre plan innanför grindarna till höger. Våra parkeringsplatser är markerade med Q eller R. Ni finner också parkeringsplatser på nedre plan, i backen längs med stängslet. Besöker ni oss på helgen kan ni parkera på övriga platser i mån av plats. Av respekt till grannskapet ber vi er att inte parkera på de platser som är markerade med “parkering förbjudet” och parkeringsplatser med andra markörer. Om möjligt så rekommenderar vi samåkning i så stor utsträckning som möjligt.

  Viktigt att tänka på!

  Vi älskar barn. De är fantastiska små varelser som är fulla av liv. Detta passar dock inte så bra in i en butik full av vita klänningar och blivande brudar med höga förväntningar. för att du och våra andra kunder skall får den bästa upplevelsen ber vi er därför att i den mån det är möjligt att lämna era barn hemma där de kan stimma och stoja precis så mycket som dem vill.