Om Oss | Ivory & Grace
|
 • Nordens Största Bröllopsbutik

  Våra kunder är vår största inspiration och de får oss att skapa brudklänningar lika unika som just de är. Det är viktigt för oss att genom vår design visa vår passion för just bröllopsmode. Vi har hjälpt tusentals brudar från hela Europa genom åren, vi är så tacksamma för att vi får jobba med de vi älskar!

  Vårt showroom har vi speciellt designat för att du och dina gäster ska få en lyxig och avkopplande känsla när ni besöker oss. I vårt 320 kvm stora showroom finner du över 300 egendesignade brudklänningar i alla olika stilar och storlekar. Vi har gott om plats för bruden och brudens gäster. Vår vision är att man ska kunna ha en fantastisk upplevelse med sin nära och kära, så att detta blir ett minne för livet!

  Vi har dagligen professionell personal på plats som finns där för att hjälpa dig i sökandet av just din brudklänning. När du bokar en tid hos oss kommer du få en oförglömlig upplevelse som du alltid har drömt om. Boka en provning och låt dig inspireras till max i denna magiska brudklännings-värld!

  Ivory & Grace etablerades 2003 i England. 2015 flyttade Erene till Sverige för att öppna den första Ivory & Grace-butiken i centrala Göteborg. Idag har vi öppnat Nordens Största Bröllopsbutik och jobbar dagligen med bröllopsdesign och mode.

  Ivory & Graces grundare, Erene Yuan har sedan hon var ung haft en passion för design och mode. Hennes far var skräddare och Erene lärde sig snabbt av honom och mycket av de hon lärde sig i sin barndom ligger som grund för hennes arbete idag. Erene är en driven kvinna med stort hjärta och har en drivkraft i kvinnors skönhet vilket visas i hennes arbete.

  Vårt Team

  Erene

  Här har vi henne, Erene – grundaren och hjärnan bakom Ivory & Grace. Hon startade märket 2003 i London och utökade framgångssagan till Sverige – Göteborg 2015.
  Hennes erfarenhet inom sömnad och design sträcker sig dock låångt längre än så. Hennes professionella passion ligger i att ta fram den perfekta designen och passformen för varje unik person. Hon har förmågan skapa en brudklänning som får den mest obekväma fästmön att glittra.
  Idag arbetar Erene mestadels bakom kulisserna i vår ateljé. Hon är engelsktalande så svarar någon på engelska i telefon eller på mail är det troligtvis grundaren själv ni pratar med. När Erene inte jobbar hittar man henne inte sällan i bassängen eller havet! Hon älskar att simma och dyka och har dykarcertifikat.

  Annika

  Annika är vårt ansikte utåt! Som vår säljare och rådgivare är det hon som ni möter vid en första provning eller vid passformsjustering. Hennes sprudlande personlighet och välvillighet får den mest obekväma bruden att känna sig trygg. Annika sadlade om efter många år inom finansbranschen och har sedan 4 år tillbaka varit en naturlig del av både oss och våra blivande brudar. En gammal flickdröm enligt henne själv! Hennes ödmjuka omtanke är ändlös så bli inte förvånad om hon ringer upp några dagar efter du varit på besök hos oss – just för att fråga om din upplevelse och belåtenhet. När Annika inte jobbar så sjunger hon gärna i kör, hon dansar och njuter av hemmets lugna tillvaro och vardagsbestyr.

  Rebecca

  Vår kreativa designer och senaste tillskott i teamet sedan 3 år tillbaka. Hon är utbildad textil- och modedesigner på Nordiska textilakademin i Borås och konstvetare i grunden. Hennes kreativitet är bred och passionen för trender och allt det estetiska är omättligt. Rebecca ansvarar för sociala medier, designprocessen och man träffar henne i vårt showroom när drömklänningen ska tas fram. När Rebecca inte jobbar gillar hon att träna, strosa runt i staden och umgås med vänner.

  Vår sömmerska!

  Vår sömmerska föredrar själv att vara anonym. Troligtvis träffar du henne i vårt showroom då hon ibland kommer och kontrollerar passformen när man provar sin klänning eller assisterar vid provningar. Hon har en hel arbetslivserfarenhet av sömnad och bruddesign. Hennes känsla för spets och delikata material är fulländad och felfri. Hon utför sitt arbete med precision och finess, ett sant hantverk. När hon inte jobbar tycker hon om att baka och umgås med familjen.

  Sandy

  Sandy är vår website manager! Hon ansvarar för sortimentet online och med stor omsorg och precision sköter hon även alla bokningar och handlägger ordrar. Mestadels jobbar hon bakom kulisserna men emellanåt assisterar hon vid provningar och passformsjusteringar! Sandy är dotter till Erene, känslan för bruddesign- och skrädderi finns alltså i blodet! När Sandy är ledig gillar hon att se filmer, leka med sin hund och besöka olika restauranger, som sin tvillingsyster Cindy!

  Cindy

  Vår controller! Cindy ansvarar noggrannt för alla våra siffror och räknekonst. Hon sköter administrativa uppgifter och har full koll på vårt lager. Mestadels jobbar hon bakom kulisserna, emellanåt assisterar hon vid provningar och passformsjusteringar. Cindy är dotter till Erene, känslan för bruddesign finns alltså i blodet! När Cindy är ledig gillar hon att se filmer, leka med sin hund och besöka olika restauranger, som sin tvillingsyster Sandy!