Om Oss - Ivory & Grace
|
 • Nordens Största Bröllopsbutik

  Ivory & Graces grundare, Erene Yuan har sedan hon var ung haft en passion för design och mode. Hennes far var själv skräddare och Erene lärde sig snabbt av honom och mycket av de hon lärde sig i sin barndom ligger som grund för hennes arbete idag.
  Erene är en driven kvinna med stort hjärta och har en drivkraft i kvinnors skönhet vilket visas i hennes arbete.

  Ivory & Grace etablerades 2003 i England.
  2015 flyttade Erene till Sverige för att öppna den förta Ivory & Grace butiken i Centrala Göteborg. Idag har vi öppnat Nordens Största Bröllopsbutik och jobbar dagligen med bröllopsdesign och mode.

   

  "Vi arbetar väldigt hårt för alla kvinnors skönhet och lägger ett stort engagemang i att ha vår egna unika stil."

  Vi har under de senaste åren byggt upp ett starkt Ivory & Grace Team och är väldigt stolta över det vi har åstadkommit!

  Vi arbetar väldigt hårt för alla kvinnors skönhet och lägger ett stort engagemang i att ha vår egna unika stil. Vi designar det vi själv vill ha på oss! Genom vår design vill vi förmedla skönhet i det enkla, mixat tillsammans med lyx och kvalitet.

  Våra kunder är vår största inspiration och de får oss att skapa brudklänningar lika unika som just de är. Det är viktigt för oss att genom vår design visa vår passion för just bröllopsmode. Vi har hjälpt tusentals brudar från hela Europa genom åren, vi är så tacksamma för att vi får jobba med de vi älskar!

  “Vi har ett starkt Ivory & Grace Team där vi har utbildade skräddare och designers som finns på plats i butiken dagligen för att förverkliga dina drömmar.”