Designa Själv | Ivory & Grace
|
 • Designa din egen brudklänning!

  Vi hjälper dig att designa din perfekta drömklänning! Detta är för dig som sprakar av ideér och har en tydlig bild av hur din unika drömklänning ser ut. Tillsammans med oss designar du din egen exklusiva brudklänning, precis så som du vill ha den.

  Du kommer att få jobba med våra professionella designers och skräddare som personligen hjälper dig under hela designprocessen. När man designar sin egen brudklänning är valmöjligheterna oändliga. Du väljer, stil, silhuett, material, spets, skärningar, ärmar, passform, knäppning, kjol och så vidare ända ner på detaljnivå. Vi rådgiver dig om design, konstruktionsmöjligheter och passformsjusterar enligt din kroppsform och dina önskemål. Det är en spännande, kreativ och unik process som man har framför sig!

  DESIGNPROCESSEN

  Designprocessen börjar med ett första möte där vi går igenom praktisk information om dig, ditt bröllop och dina visioner. Du provar våra brudklännignar i vårt shorwroom med hjälp av våra designers. Här få du en känsla för och förstår vilken modell som passar dig bäst. Du kan ha samlat inspirationsbilder som referens. Vi går igenom din drömklänning och listar alla dina önskemål och detaljer.

  Vid samma tillfälle, eller vid ett nästa möte, skissar vi upp din designklänning. Vi går på detaljnivå igenom din brudklänning och gör eventuella ändringar. Du får förslag på tyger och detaljer. Vi tar dina mått stämmer av sömnadsprocessen enligt din tidplan. Sedan börjar vi sy upp din designklänning!

  NÄR KLÄNNINGEN HAR KOMMIT

  När klännignen är klar får du komma på en fitting med vår skräddare. Då gör vi eventuella passformsjusteringar och ändringar. Här kan du prova med dina eventuella accessoarer så som slöja, smycken, skor och liknande för att få en bild av hur din färdiga look kommer att se ut. Du får gärna bjuda med dina brudtärnor eller nära och kära för att dela ögonblicket och förberedelserna!

  SLUTPROVNING

  Till nästa möte är din designklänning helt klar. Du provar klänningen en sista gång hos oss och får sen ta med dig den hem – bröllopsredo i din alldeles unika design! Du får med dig klänningen hem i ett tryggt och säkert brudklänningsfodral.

  PRISER

  Priset på din egendesignade brudklänning beror på design, tygval m.m. På första mötet kommer vi kunna ge dig en exakt prisuppgift, priserna startar från 28000kr. Det priset du får är inkluderat tyg, provningar och ändringar.

  Välkommen att boka tid med din designer!