Designa Själv | Ivory & Grace
|
 • Designa din egen brudklänning!

  Vi hjälper dig att hitta den perfekta drömklänningen! För dig som sprakar av ideér och har ett kreativt sinne är ”Designa din klänning” det perfekta valet! Det är en rolig och spännande process man har framför sig.
  Gillar du öppen rygg, stängd rygg, lång ärm? Du bestämmer helt själv vad du designar och vi designers kommer hjälpa dig under hela processen. Vi kommer tillsammans med dig skissa upp din design och välja tyger, allt för att vi ska sätta ihop din drömklänning!

   

  Första designbesöket

  Under ditt första designmöte kommer du få hjälp utav en designer hos Ivory & Grace. Vi kommer först sätta oss ner tillsammans, lyssna på dina ideér och diskutera tillsammans. I detta läge är det också en bra ide att prova några klänningar för att efterlikna form och känsla som du tänker för att ge dig så tydlig bild som möjligt. Vi kommer kolla på tyger tillsammans och rådgiva dig vad som passar bra utifrån den design och modell du valt. Vi kommer sedan skissa upp din brudklänning och måtta dig. Därefter beställs klänningen och processen är igång på riktigt!

  När klänningen har kommit

  När det är dags för din första provning är det en väldigt speciell som väntar dig! Vi kommer börja med att prova klänningen och se hur det känns, du kan tänka på att ta med dig rätta underkläder och skor vid detta tillfälle. Är det något du vill ändra på? Inga problem, detta ingår i priset vi satt vid första tillfället. När vi har nålat till eventuella designändringar eller tillpassningar kommer vi att boka en ny tid till nästa provtillfälle.
  Nästa provtillfälle blir antingen en mellanprovning eller slutprovning.

  En mellanprovning innebär tillexempel om det var mycket ändringar på första provningen så kan det behövas en extra provning för att få den perfekt.

   

   

   

  Slutprovning

  Vid detta tillfälle är brudklänningen helt klar! Vi provar den en sista gång och kan prova med accessoarer som tillexempel slöja, smycken och skor. En fantastisk dag då du äntligen får hem din brudklänning!

  Du får med den hem i ett tryggt och säkert brudklänningsfodral!

  Priser

  Priset på din egendesignade brudklänning beror på design, tygval m.m. På första mötet kommer vi kunna ge dig en exakt prisuppgift, priserna startar från 20000kr. Det priset du får är inkluderat tyg, provningar och ändringar.

  Välkommen att boka tid med din designer!