Bespoke | Ivory & Grace
|
 • Vi på Ivory & Grace vet att bröllopsklänningen är ett viktig val att göra då ens bröllop är ett minne för livet. Vi skapar våra egna klänningar och vi har över 350+ klänningsmodeller att välja bland. Det finns något för alla, oavsett passform och stil! För att du ska kunna bli helt nöjd erbjuder vi vårt Bespoke-koncept.

   

  Bespoke innebär att du kan justera och lägga till eller ta bort detaljer på en bröllopsklänning för att den ska kännas helt perfekt. Till exempel kan du välja att lägga till långa ärmar på en modell som har holkärm, eller tvärtom. Du kan välja att sätta en annan spets på en bröllopsklänning, lägga till ett sidenband i midjan, förkorta ett släp, skapa en V-ringning istället för båtringning, göra djupare rygg. Möjligheterna är oändliga i vårt Bespoke-koncept, allt för att du ska kunna känna dig unik i din bröllopsklänning.

   

  Priset på Bespoke-konceptet varierar beroende på vilka ändringar du önskar att göra. Många av ändringarna är kostnadsfria. Mer avancerade ändringar som kräver ändrad mönsterskärning eller liknande kostar från 1000 kr upp till 3000 kr.

  View Collection

  Designa din egen

  Är du en brud som har en klar bild av hur din drömklänning ser ut och vill designa din alldeles egna unika brudklänning? Då har du möjligheten att själv tillsammans med oss designa din helt egna brudklänning!

  Läs mer om det här ->