Boka Tid | Ivory & Grace
|
 • Välkommen till vårt showroom

  För att vi ska kunna ge dig som brud den bästa servicen och för att du få en så fantastisk upplevelse som möjligt ber vi dig att boka en tid. Oavsett om du har provat något innan eller inte behöver man en god hjälp från en av oss i personalen. Vi kommer hjälpa dig under provningens gång att hitta rätt form, stil och känsla.

  En provning tar ca 1.5-2 timme och om du vill ha en längre bokning ber vi er att specificera det i er bokning nedan.

  Att hitta sin brudklänning är ett stort ögonblick och kanske vill du dela upplevelsen med familj och vänner. Boka då en Say yes to the dress – upplevelse!

  I denna bokningen kan du förvänta dig:

  • Professionell hjälp av någon i personalen.
  • En härlig upplevelse och gemenskap med dina gäster.
  • Att säga ”JA” till din brudklänning!

  Denna bokningen är kostnadsfri. Du kan ta du med eget bubbel, glas får ni låna av oss. Om ni har några speciella förfrågningar kan ni gärna fråga oss.

  Say yes to the dress VIP

  Att hitta sin brudklänning är ett stort ögonblick som man gärna delar med sina vänner och familj. Detta vill vi på Ivory & Grace göra möjligt och fira tillsammans med er!

  Bokar du en Say yes to the dress VIP får du vårt showroom för dig själv tillsammans med ditt sällskap. VIP gäller onsdagar kl.18 – 20. Då har ni hela vårt showroom till ert förfogande. Det är 320 kvm i en stämningsfull miljö tillsammans med en dedikerad provningsassistent, en erfaren guide som är med dig från första mötet till färdig klänning.

  Bjud med dina närmaste vänner, familjemedlemmar eller kanske tärnorna. Vi rekommenderar max 10 gäster. Meddela oss om du har särskilda önskemål.

  I denna bokningen kan du förvänta dig

  – Att säga “JA” till din brudklänning i privat sällskap.

  – Ni får välkomstdrink och choklad serverat.

  – 320 kvm showroom helt för er själva.

  – Personlig guidning av erfaren assistent.

  – En härlig upplevelse och gemenskap med ett större antal gäster.
  – Vi dokumenterar ert sällskap med ett foto som du får med dig direkt hem – ett minne för livet.

  Du betalar för VIP-tjänsten nu och får beloppet tillgodo när du sagt “JA” till din klänning! (OBS! Priset reduceras bara för klänningar som kostar mer än 10,000kr)

  Upgrade to VIP

  Boka tid

  Om du vill ha en "Say yes to the dress" bokning måste detta bokas i förväg och tänk på att vissa datum blir fullbokade snabbt. Kanske just du kommer säga YES under detta tillfälle! ÖPPETTIER: Tisdag-Söndag 10-17, MÅNDAG STÄNGT