Boka Tid | Ivory & Grace
|
 • Välkommen till vårt showroom

  För att vi ska kunna ge dig som brud den bästa servicen och för att du få en så fantastisk upplevelse som möjligt ber vi dig att boka en tid. Oavsett om du har provat något innan eller inte behöver man en god hjälp från en av oss i personalen. Vi kommer hjälpa dig under provningens gång att hitta rätt form, stil och känsla.

  En provning tar ca 1.5-2 timme och om du vill ha en längre bokning ber vi er att specificera det i er bokning nedan.

  Att hitta sin brudklänning är ett stort ögonblick och kanske vill du dela upplevelsen med familj och vänner. Boka då en Say yes to the dress – upplevelse!

  I denna bokningen kan du förvänta dig, professionell hjälp av någon i personalen; en härlig upplevelse och gemenskap med dina gäster, att säga ”JA” till din brudklänning!

  Vanlig brudprovning

  Prova brudklänningar i 90 min med hjälp från våra brudstylister. Denna bokning är kostnadsfri.

  Say Yes To The Dress -provning!

  Prova brudklänningar i upp till 120 min, tag med 4 gäster och om du vill bubbel för att fira tillfället! (Vi undanbeder er att ta med mat.) Du får hjälp av någon av våra brudstylister. Denna bokning är kostnadsfri.)

  VIP Say Yes To The Dress

  Du har hela vårt showroom till förfogande där du kan prova brudklänningar i 120 min eller mer om du önskar. Bjud med upp till 12 gäster! Du får personlig rådgivning av en erfaren brudstylist. Vi bjuder på en flaska bubbel och snacks. Denna bokning är tillgänglig på onsdagskvällar kl.17:00 – 20:00. Bokningen kostar 2000 kr, vilket fungerar som en handpenning om du beställer en brudklänning över 10000 kr.  Read more

  Virtuell tidsbokning

  En virtuell tidsbokning sker via Zoom eller FaceTime. Det är en möjlighet för blivande brudar att få en personlig inblick i vårt showroom och få se intressanta alternativ på brudklänningar. Detta är ett bra alternativ om man har svårt att besöka vårt showroom. Det kan också vara bra för blivande brudar som har planerat att besöka oss men som först vill få ett smakprov. Boka tid med stylist

  Boka tid

  ÖPPETTIER: Tisdag-Söndag 10-17, MÅNDAG STÄNGT