SOMRIGT GOTLANDSBRÖLLOP MED VIGSEL I RUIN: KARIN + ANDREAS | Ivory & Grace
|
 • SOMRIGT GOTLANDSBRÖLLOP MED VIGSEL I RUIN: KARIN + ANDREAS

  Idag drömmer vi oss bort till sommaren i vackra Visby där Karin och Andreas gifte sig den 18 juli 2020. Visby och hela Gotland är som en blomstrande oas och ett populärt resmål för många och det finns många storslagna platser att gifta sig på.

  Brudparet gifte sig i S:t Clemens ruin och bjöd sedan in till trädgårdsmingel följt av middag ute på restaurang. Vi får ta del av ett avslappnat och härligt bröllop med ord från bruden Karin och bilder från deras bröllopsfotograf Maja Karlström.

  SÅ TRÄFFADES BRUDPARET

  Karin: Vi träffades en junikväll 2013 i Oslo på ett musikevent i stan där vi via gemensamma vänner hamnade på samma picknickfilt och började prata, och sen slutade vi inte prata. Det kändes så enkelt och rätt och vi hängde hela sommaren och sen dess har det varit vi! Vi flyttade ihop, jobbade och sparade pengar för att åka på en långresa innan vi 2016 flyttade hem till Sverige för att börja plugga i Göteborg där vi fortfarande bor.

  Den 19:e juli 2019, ensamma i mina föräldrars sommarstuga, dukade vi fram middagen på terrassen med den rosa himlen i bakgrunden. Där satt jag helt osminkad i en gammal bomullsklänning när Andreas började prata om vårt liv tillsammans och hur långt vi har kommit. Jag tyckte det var så fint men fattade inte vad som höll på att hända. Helt plötsligt tar han fram en ask som han gömt under stolsdynan och går ner på knä och frågar om jag vill bli hans fru. Sen grät vi båda och kramades innan vi hämtade en flaska bubbel, satte på peppig musik och gick ner till sjön för att fira i solnedgången!

  BRUDKLÄNNINGEN

  Karin: Jag tog med några tjejkompisar till Ivory & Grace och provade några olika klänningar och när jag provade klänningen som jag sen köpte kändes den väldigt “jag” då jag ville ha något ganska enkelt men ändå med lite romantisk känsla. Jag kände mig väldigt bekväm i den och det blev ett yes to the dress! Under minglet innan middagen på restaurangen bytte jag om till en enklare kort vit klänning från NA-KD.

  Fotograf: Maja Karlström
  Brudklänning: Ivory & Grace
  Kostym: Tiger of Sweden
  Lokal: Airbnb Östra Tullgränd + Värdshuset Lindgården + Munkkällaren
  Florist: Irisdals blomsterhandel
  Karins ring: 77Diamonds
  Andreas: Guldsmederna Ur & Guld
  Trycksaker: Egen design, tryckta på Rum för Papper
  Catering: Tårtor från Konditori Norrgatt

  Read More