Smygpremiär hos en av Sveriges största butiker för brudklänningar | Ivory & Grace
|
 • Smygpremiär hos en av Sveriges största butiker för brudklänningar

  Ibland finner man skönhet där man minst anar det. Vem kan tro att en av Sveriges främsta butiker för brudklänningar finna i ett industriområde i Mölndal strax söder om Göteborg

  Denna helg hade Ivory & Grace en sneak peak i sin nya butik i Åbro industriområde, Metangatan 1Y för att vara mer exakt. Här finner ni en butik på 160kvm med 5 meter till tak full med det senaste inom brudklänningar.

  Denna helg var butiken var full med kunder, detta trots att inbjudan bara hade gått ryktesvägen. Alla fick chansen att pröva klänningar från våra senaste kollektion, mingla med ett glas champagne under kristallkronorna. Här finns det gott om plats för dig att ta med dina vänner för en fantastik eftermiddag bland våra klänningar.. Du gör dig en otjänst om du inte kommer förbi innan du har bestämt dig vilken klänning du skall bära på ditt bröllop.

  Vi har svårt att vänta på den officiella invigningen som sker den 25-26 November.

  Ivory & Grace öppnade sin första butik i London 2003 och kom till Göteborg 2015, då vi öppnade vår butik i Antikhallarna vid Domkyrkan. Nu slår vi upp portarna för vår tredje butik, den största någonsin med hundratals bröllopsklänningar, på Metangatn 1Y i Åbro, Mölndal.

  Ring oss och boka tid!! info@ivoryandgrace.com,  031-3804788

  Välkommen.

  2017.11.05