Rustikt Sommarbröllop i Borgholms Slott: Emelie + Uffe | Ivory & Grace
|
 • Rustikt Sommarbröllop i Borgholms Slott: Emelie + Uffe

  Emelie: Jag började leta efter min brudklänning i oktober 2019. Hade med mig mina tärnor, min syster, mamma och en till vän. Det var en underbar dag att få prova drömklänningar med sin familj och bästa vänner. Det tog lite fler provningar innan jag bestämde mig för att kombinera 4 olika klänningar för att få den helt perfekta klänningen för mig. Det var så nervöst att få prova den första gången när man bara fått föreställa sig den. Men det blev helt magiskt. Totalt tog det nog 4 månader innan jag kunde bestämma mig. För Uffe gick vi bara en dag och provade kostymer och hittade the one direkt haha. Uffe visste exakt vad han var ute efter medan för mig hade jag bara ett hum.

  Fotograf: Martina Lundborg
  Andrefotograf: Isabelle Johansson
  Märke på brudklädseln: Ivory & Grace
  Märke på brudgummens klädsel: Dressman
  Festlokal: Borgholms Slott
  Florist: En nära vän, Veronica
  Vigselringar: Van Bruun
  Trycksaker: En nära vän, Ottilia
  Hårstylist & makeup-artist: Hannah Lindoff
  Makeup: Hannah Lindoff
  Catering: Änglamat

  Blog: Sister in law

  Read more