NYHETSBREV | Ivory & Grace
|
 • NYHETSBREV

  Angående rådande covid-19 vill vi meddela att vi håller öppet som vanligt!

   

  Detta gör VI:

  Showroomet städas varje dag. Detta inkluderar noggrann genomgång och städning av dörrhandtag, golv, bordsytor, provrum, toaletter, handfat och andra föremål som brukas och berörs. Detta har vi givetvis alltid gjort men EXTRA noggrant och ofta nu och veckor framöver.

   

  Föremål som ofta används och berörs sparays och torkas av flera gånger per dag.

   

  Vi ser till att vi inte bokar in för många klienter samtidigt. Även om showroomet är stort och vardera klient har gott om utrymme så ser vi till att sprida ut våra tidsbokningar för att samtliga undviker närkontakt.

   

   

  Detta vill vi att DU gör:

  Vänligen boka om din tidsbokning om du har minsta möjliga sjukdomssympton. Detta är mycket viktigt!

   

  Vi ber dig att inte ta i hand med vår personal och att tvätta dina händer noggrant med tvål och vatten när du in kommit till vårt showroom. Handsprit finns också men tvål och varmt vatten är obligatoriskt.

   

  Har du rest de senaste dagarna ber vi dig att vänta i 14 dagar innan du kommer till oss. Ring och boka om din tid om den infaller inom dessa 14 dagarna.

   

   

   

  Dessa åtgärder gör vi för att skydda både er, oss och alla! Inte minst för att kunna hålla vår verksamhet öppen och fortsätta tillverka brudklänningar. Tack för er förståelse! Vi ser fram emot att träffa Dig!

  2020.03.20