MAGNIFICENT AUGUST WEDDING WITH DINNER IN THE GREENHOUSE: DANIELLA + PIERRE | Ivory & Grace
|
 • MAGNIFICENT AUGUST WEDDING WITH DINNER IN THE GREENHOUSE: DANIELLA + PIERRE

  Åh, vad vi har längtat efter att få dela med oss av just det här bröllopet! Det är ett pampigt augustibröllop från 2019 som vi har fått smygkika på genom bilder från bröllopsfotografen Linn Carlson för länge sedan. Och nu har äntligen bröllopsberättelsen kommit in från Daniella och Pierre så att vi kan dela hela bröllopet med er i både bild och ord!

  Innan vi går vidare och lämnar över ordet till bruden Daniella som tar oss genom bröllopsplaneringen samt hela bröllopsdagen, så vill vi passa på att berätta hur imponerade vi är över det här bröllopet. Det finns SÅ mycket vackra och genomtänkta detaljer att inspireras av för er som drömmer om ett riktigt grönskande sommarbröllop i svensk idyll. Platsen de valde för sitt bröllop, Hellekis säteri i Kinnekulle, är en dröm och omgivningarna likaså. Med temafärger i aprikos och guld bjöd paret in till ett riktigt pangbröllop med middag i växthus.

  Va beredda på ett långt och härligt inlägg. Vi hoppas att ni kommer älska Daniella och Pierres bröllop lika mycket som vi!

  SÅ TRÄFFADES BRUDPARET

  Fin vänskap under gymnasiet ledde till kärlek 2008 och året vi gifte oss firade vi hela 11 år tillsammans. Vi har så mycket minnen ihop och har bland annat rest världen runt ihop, volontärarbetat i Afrika, avverkat ett gäng lägenheter ihop, studerat och bott i Vietnam. Nu, ett drygt år efter bröllopet, sitter vi här med en liten Yvelle i famnen och vi har blivit en liten familj.

  Jag jobbade med event under några år och en av mina stora drömmar har länge varit att få planera mitt egna bröllop. Alla trodde (inkl mig) att Pierre skulle fria på vår 10års dag 2018. Han hade ju dessutom planerat något speciellt vi skulle göra… Men icke! Jag tänkte många gånger att nu får jag minsann ta tag i frieriet själv snart!

  Men så, den 4 januari 2019 hände det! På en magisk strand vid solnedgången på Aruba, som i en saga och jag var så lycklig och blev väldigt överraskad! Resterande del av den resan bestod endast av bröllopsplanering – jag ville ju gifta mig nu, nu, nu och hade redan massa planer i huvudet. Gick de att få till bröllopet samma sommar?? Ja, det måste gå! Och så blev de – och tur var väl de för 2020 kunde vi aldrig fått till de drömbröllopet vi ville ha då Corona slog till.

  KLÄDSELN

  Daniella: Först beställde jag en klänning på nätet, en riktig bakelse. Den kändes dock inte alls rätt så jag gick och prövade lite olika modeller. Jag fastnade helt för en klassisk modell, slät med lång ärm och hög hals. Vi adderade lite spets och matchade en lång slöja med den. Har aldrig känt mig så vacker!

  Makens och marskalkarnas kostymer är uppsydda i Vietnam. Vi bodde i Vietnam under 2016 och hade kvar kontakten med en skräddare där. Vi var lite nervösa över om de skulle komma fram men de gjorde de och vi var mycket nöjda, alla var så stiliga!

  Fotograf: Linn Carlson
  Festlokal: Växthus + rosenträdgård på Hellekis Säteri i Hällekis.
  Brudklänning: Ivory and Grace
  Kostym: Uppsytt hos skräddare i Vietnam.
  Florist: Blomstrande Hem i Götene.
  Ringar: Vintage (Makens) och Charles Colvard (min)
  Trycksaker: Optimal print
  Hårstylist: Lisa Kamperin
  Makeup: Charlotta Bengtsson
  Catering: Per Cavallie

  Read more