LANTLIGT AUGUSTIBRÖLLOP UTANFÖR GÖTEBORG: THEO + CORNELIA | Ivory & Grace
|
 • LANTLIGT AUGUSTIBRÖLLOP UTANFÖR GÖTEBORG: THEO + CORNELIA

  För andra veckan i rad kommer en bröllopsberättelse med bilder från fotografen Amanda Stevens som fotograferar under namnet Other Wedding Stories. Vi tar oss tillbaka till en augustidag 2019, då Cornelia och Theo gifte sig borgerligt i Göteborg stad och bjöd in till en lantlig fest i Olofstorp, en bit utanför stan. Det här blir sista bröllopsberättelsen för i år. Nästa vecka kommer vi nämligen att sammanfatta året som gått på bloggen men är tillbaka med en ny bröllopsberättelse måndagen den 4 januari 2021 igen. Men nu lämnar vi över ordet till brudgummen Theo som berättar om sin och Cornelias stora dag.

  HUR TRÄFFADES NI?

  Theo: Vi träffades för många år sedan och har hängt ihop som kompisar sedan dess, vi var tydliga med att vi bara var kompisar (jag var med andra ord friendzonad).

  Allt förändrades när jag flyttade till London, för den jag saknade mest av alla var Cornelia. Efter ett år ställde jag henne mot väggen och frågade om vi var de enda som inte såg vad alla andra verkade se mellan oss. Efter nio månader hade jag sett tillräckligt och visste att jag ville spendera resten av mitt liv med henne. Jag köpte en ring, en flygbiljett hem och började planera med de där hemma hur frieriet skulle gå till.

  Så med hennes ögon förbundna tog jag henne till platsen där vi hade vår första suröl-picknick. Jag gick ner på knä och hon sa Ja.

  BRUDKLÄDSELN

  Cornelia: Jag är inte den tjej som planerat mitt bröllop sen jag var tolv så efter många prinsessiga och fluffiga bakelser som inte kändes rätt, provade jag till slut den första klänning jag sett när jag gick in i butiken. Just då var det bara en kjol och överdelen lät jag sys upp.

  VIGSELN

  Theo: Brudens far följde henne fram och lämnade över henne till mig, ett väldigt fint ögonblick. Sedan höll en av våra bästa vänner i vigseln och efter den lagliga biten rann tårarna för oss alla.

  BÄSTA MINNET FRÅN DAGEN

  Theo: Våran first look i skogen och när vi gjorde entré vid festlokalen och alla våra gäster jublade i kör och drack champagne!

  Fotograf: Other Wedding Stories
  Brudklädsel: Ivory & Grace
  Kostym: These Glory Days
  Festlokal: Lantligt Bröllop i Olofstorp

  Read More