Ivory & Grace online konsultation och 20% rabatt | Ivory & Grace
|
 • Ivory & Grace online konsultation och 20% rabatt

  Vi på Ivory & Grace vet att ni är många vars bröllopsplaner har blivit ändrade och kanske framflyttade och kanske känner ni er osäkra inför ett besök och behöver avboka. Ovissheten är påtaglig och vi måste alla ta hänsyn till de allmänna restriktionerna. 

  Det som vi erbjuder er som alternativ för ett avbokat möte är ett onlinemöte och 20% rabatt på alla våra klänningar. Vi har fått oväntat positiv respons från brudar som använt sig av denna service – man får en mycket god inblick i vår verksamhet och showroom och personlig guidning i ens bröllopsplanering och val av brudklänning. 


  Ett onlinemöte brukar vanligtvis ta ca 30 min och vi ringer upp dig via FaceTime, Zoom, WhatsApp eller Skype. Att hitta och sy upp sin brudklänning är en process som vi rekommenderar att man börjar med 6 – 8 månader innan bröllopsdatumet. Har ni planerat att gifta er under sommaren 2021 är det därför hög tid att sätta igång!  Under ett onlinemöte får se och jämföra klänningsmodeller, se detaljer och får rådgivning om alla möjligheter för att du ska hitta fram till den perfekta klänningsdesignen just för dig. Vi tar upp alla aspekter kring passande silhuett, färg, spetsval, skärningar, material, släp, passform och övriga detaljer. Givetvis svarar vi på alla dina frågor om tidsplanering, leverans och designanpassning. Inte minst så brukar ett onlinesamtal stilla ens brudnerver.. 

  Vi vet att det är en speciell upplevelse att få komma och prova brudklänningar i vårt showroom men tills den rådande situationen har lugnat sig är detta en rekommenderad personlig service som möjliggör början på bröllopsplaneringen och processen att hitta sin brudklänning. 

  Vi har fortfarande öppet vårt showroom och ni som vill och kan besöka oss är givetvis varmt välkomna tisdag till söndag kl. 10 – 17. Vi följer noggrant de allmänna restriktionerna och vi begränsar antalet besökare och sprider ut våra gäster i showroomets 300 kvm. 


  Boka din onlinekonultation på vår hemsida, via telefon, mail eller på instagram-chatten. Vi ser fram emot att videosamtala med dig!


  Boka tid med stylist