Hyr din bröllopsklänning! | Ivory & Grace
|
 • Vill du bära en oförglömlig klänning på ditt bröllopsdag – men planerar du redan att återsälja den efter bröllopet? Då är alternativet att hyra en brudklänning perfekt för dig! Ivory & Grace i Göteborg erbjuder unik service att hyra den perfekta brudklänningen.

  Hos oss hittar du din drömklänning till ditt bröllop, till bröllopsfesten, till en enkel cermoni, till bröllopsfotograferingen, förnyelse av löften eller som ombytesklänning på ditt bröllop!

  Vi har ett brett sortiment med stilar och silhuetter på lager i storlek: 36 – 42 och längd: 170-178cm (med skor).

  Om din storlek eller längd är utanför detta finns en mindre kollektion även för dig.

  Här hittar du senaste trenderna inom brudmode, allt ifrån bohemisk stil med djupa ryggar, långa ärmar, stilrena och eleganta brudklänningar, prinsesskläningar med spets och tyllkjol, klassiska satinklänningar med långt släp etc.

  Om du önskar en unik design på din brudklänning, vill justera storlek/passform eller göra förändringar i design/stil, så rekommenderar vi att du köper en brudklänning för att få den perfekta looken. Denna kan du sedan återsölja i vår secondhandavdelning, (vi tar endast 10% i provision).

  Så här går det till

  1. Boka tid för provning i vårt showroom.
  2. Bestäm dig för om du ska hyra eller köpa brudklänning under besöket.
  3. Om du önskar hyra brudklänning bokar du detta genom en deposition om 3000kr.
  4. Hyresperioden är 3 dagar under högsäsong (juni-september) och 7 dagar under lågsäsong (oktober-maj). Kostanden för extra hyrdagar är 700 kr/dag.

  Vad kostar det?

  Hyreskostnaden är ca en tredjedel av priset att beställa en ny brudklänning.

  Kontakta oss