Grand opening weekend av Sveriges största bröllopsbutik!! | Ivory & Grace
|
 • Grand opening weekend av Sveriges största bröllopsbutik!!

  Torsdag och det betyder att den stora invigningshelgen hos oss på

  Ivory & Grace äntligen har börjat. Vårt Showroom i Mölndal 10 minuter från Göteborg ser fantastiskt ut liksom brudklänningarna som hänger här inne och vi hoppas att så många som möjligt av er ska komma hit för att ta del av vår nya lokal.

   

  Alla kunder som köper en bröllopsklänning denna helgen kommer att få en goodiebag full med fantastiska varor, detta vill ni inte missa.

   

  Ska du ha ett vinterbröllop, vårbröllop, sommarbröllop eller höstbröllop? Vi har brudklänningar som passar alla årstider och alla typer av modeller du kan tänka dig, så kom in och fira med oss denna helgen och låt oss hjälpa dig att finna din drömklänning oavsett om du letar efter en bohemisk eller klassisk brudklänning. Vi har alltid 300 klänningar utställda i vårt show room och om trots detta inte hittar din dröm klänning så hjälper vi dig att specialsy efter din design.

   

   

  Här ser ni vår VIP avdelning för dem som känner att de vill ha en lite lyxigare känsla när de kommer hit, rekommenderas starkt för den som vill prova lite mer ostört tillsammans med sina nära och kära.

  Hoppas verkligen att vi ses nu i helgen,

  / Ivory & Grace

  2018.11.08